Durva! Puskás Peti és SP leitattak egy színészt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Durva! Puskás Peti és SP leitattak egy színészt!

Durva! Puskás Peti és SP leitattak egy színészt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A két fiatal híresség egy színésszel több liternyi alkoholt próbáltak megitatni. Persze nem egy előrehozott áprilisi tréfáról volt szó, hanem egy nagyon fontos kreatív feladatról: Puskás Peti és SP ugyanis egy reklámfilmet forgattak. A fiatalok egyenlőre ingyen vállalják az ilyen jellegű felkéréseket, de mivel pénzt költenek rá, idővel azt szeretnék, ha visszajönne a hasznuk. És hogy mi lett az ivó fiú sorsa? A videóból kiderül! 

Puskás Peti és SP órákon keresztül alkoholmámorban tartottak egy fiatal színészt, Tóth Olivért. A fiú valószínűleg előre nem tudta, hogy mire vállalkozik, hiszen 69 koktélkülönlegességet kellett volna elfogyasztania egy könyv olvasása közben. A készítők arra voltak kíváncsiak, hogy meddig bírja józanul!

"Épp a 69 talpon álló koktélnak csinálunk egy reklámfilmet. Éder Krisztián az operatőr, a kreatív team tagja. A főszereplő Tóth Olivér, aki egy színész, sok reklámfilmben szerepel. Az emberek az alkohol hatására általában illuminált állapotba kerülnek, valószínűleg Ő is így fog viselkedni öt-hat koktél után" - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, aki a reklámfilm rendezője volt.

"Kreatív dolgokban segítek Petinek, illetve a világításban, a felvételben és az utómunkában. Tulajdonképpen azt csinálom, amit tanulok. Amit használunk, az egy új technika. HD minőségben tud rögzíteni a fényképező, és így fotóoptikákat is tudunk használni" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel SP, akinek nem volt újdonság a Jóban Rosszban sztárjával való közös forgatás. A főszereplő pedig rendesen elázott a videó végére, de azért benne is mond érdekes dolgokat. Nézze!

 
 
[ 5373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x