Tallós Ritának nem hiányzik a Jóban Rosszban!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tallós Ritának nem hiányzik a Jóban Rosszban!

Tallós Ritának nem hiányzik a Jóban Rosszban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A színésznő őszintén vallott az internetes sztártévének arról, hogy mi történt vele, mióta elhagyta a TV2 népszerű sorozatát, és hogy mennyire üresedett meg az élete a mindennapos forgatások nélkül. Tallós Rita számára a színház az igazi szerelem, így egyáltalán nem sajnálja, hogy már nem köszön vissza minden este a Csillagvirág klinikáról. A színésznőről múlt évben nem csak a Jóban Rosszban, hanem egy sajnálatos baleset kapcsán is hallhattunk, aminek nemrég pontot tettek a végére. 


Rendezvénynaptár
Tallós Rita még 2008-ban motorjával elgázolt egy gyalogost a Róbert Károly körúton. A férfit, Berecz Lászlót rögtön kórházba szállították, hiszen a bordatörései mellett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy majdnem leszakadt a lába. A színésznő most a Tabu Tv internetes videójában arról vallott, hogy mi történt az üggyel azóta. "Ez az ügy teljesen lezárult, az ügyészségtől megjött a jogerős ítélet, amely szerint nem én voltam a hibás, hanem a gyalogos. Nem elütöttem, hanem nekem rohant, így esélyem sem volt arra, hogy lefékezzek vagy megálljak" - meséli a tabutv.hu riporterének, aki az eset miatt egy újsággal is perben áll.

Rita azóta már nem erősíti a Jóban Rosszban csapatát, bár Ő ezt nem fogja fel túl nagy tragédiának. "Nem hiányoznak a forgatások, csak a munka. Nekem a színház az, ami az igazi szerelem, de nagyon jó volt belekóstolni négy évig. Nem mondom, hogy egyszerű, hiszen ez egy strapás dolog azért" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tallós Rita, aki már hosszú ideje nem erősíti a napi sorozat csapatát.

 
 
[ 5115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x