Bakács Tibor megunta a romlott producerek pofázását
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bakács Tibor megunta a romlott producerek pofázását

Bakács Tibor megunta a romlott producerek pofázását

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Bakács Tibor Settenkedő az internetes sztártévé videójában a Megasztár kapcsán tett meghökkentő megjegyzését taglalja, miszerint a műsor egy "Elektronikus holokauszt, profi stylisstal". Az ex-zsűritag nagy szívfájdalma, hogy méltatlanul bánnak a talentumokkal és arcátlanul kihasználják őket, majd egyszerűen elhajítanak olyan rátermett előadókat is, akiknek ott lenne a helyük a hírességek között. 

 

Rendezvénynaptár
Bakács Tibor megunta azt, amit a televíziós tehetségkutató műsorok körül pofáznak. "Ez körülbelül olyan, mint amikor a politika kábítja a népet. Én hittem benne, a Megasztár elindul, ez egy jó dolog, de ami utána történik, arról senki sem beszél. Nem történik ugyanis semmi!" - meséli a tabutv.hu videójában a kritikus. Bakáts Tibor Settenkedő azt sérelmezi, hogy a lelketlen befektetők és producerek nem gondozzák megfelelően a tehetségeket, 2-3 év alatt kisajtolják belőlük azt, amit csak lehet, kiszedik belőlük a pénzt és teljesen kizsákmányolják őket.

Puskás Peti is reagált Bakács véleményére, Tibor a következőképpen vélekedik Petiről: "Ő azért érdekes, mert ő egy szorgalmas alkat és a tehetség egy formája a szorgalom. Az, hogy ő különböző helyeken é színeken meg tudott jelenni, az jó dolog, na de a többiek? Azért nem a Puskás Peti volt a legjobb a Megasztárban, csak mondom. A Ruzsa Magdi még valahogy tartja magát, nem tudom, biztos azért, mert gyerekkorában kapált." - magyarázza a Tabu Tv online nézőinek.

Settenkedő felháborítónak tartja, hogy olyan felfedezettek tűnnek el a süllyesztőben, mint például Oláh Ibolya, Caramell, Gát Csaba Boogi. "Túl sok a példa, ez nevetséges. Nyilvánvalóan nem kell mindenkinek fennmaradni, ez nem erről szól, hogy itt mindenki jól jár, de úgy látom: itt senki nem jár jól" - mondta el a tabutv.hu internetes videójában Bakács. 

 
 
[ 2804 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x