Magyar Attila örökbe fogadna!
Címlap / Showbiznisz / Magyar Attila örökbe fogadna!

Magyar Attila örökbe fogadna!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Megdöbbentő bejelentést tett a népszerű magyar színész: neki és feleségének nem lehet közös gyerekük, ezért úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak! Magyar Attilának és párjának sajnos saját erőből nem jött össze a gyerek, lombik bébit nem szerettek volna, így nem maradt más választás, csak az, hogy más gyermekén segítve örökbe fogadják azt. Nyuszómuszó és párja egy árvaház közelében laknak, napi szinten találkoznak az intézmény kis lakóival, akik mind nagyon kedvesek velük. 

Magyar Attila és felesége egyre kevesebb esélyt érez arra, hogy saját gyerekük lehessen, ezért amellett, hogy folyamatosan próbálkoznak, komolyan elkezdtek gondolkodni az örökbefogadáson is.

"A gyerek nem születik csak úgy egyszerűen! Amikor próbálkoztunk, akkor önmagától nem jött össze a gyerek, nem lett terhes a Móni. Mivel én nem szeretném kockáztatni a párom egészségét és a lelkét, ezért arra gondoltunk, hogy miért ne segíthetnénk azokon, akik már megszülettek és árván vagy egyedül maradtak" - meséli a tabutv.hu riporterének Nyuszómuszó, aki minél kisebb gyermeket szeretne befogadni a családba.

"Arra gondoltunk, hogy az örökbefogadást sem zárjuk ki. Ahol mi lakunk, ott nem messze van egy árvaház is. Amikor kutyát sétáltatunk, akkor a kerítésen keresztül mindig látjuk ezeket a kisebb-nagyobb gyerekeket. Ilyenkor, amikor az ember a szemükbe néz, akkor azt látja, hogy milyen kedvesen néznek vissza, így a szerelem a gyerekkel is hamar kialakul" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Magyar Attila, aki szerint az ember az együttélés alatt nagyon hamar elfelejti,hogy más gyerekét neveli.

Szomorúság tükröződik a mindig vidám színész arcán, van ugyanis egy álma, s ez sajnos nem akar valóra válni. "Nagyon sokan küzdenek azzal a problémával, hogy esetleg nem lehet gyerekük. Azért vállaltam az interjút, mert ezúton is fel tudom hívni azoknak a szülőknek a figyelmét, akik még nem gondolkodtak örökbefogadáson" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Attila, aki nem szégyelli a helyzetet, amibe került.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x