Vilmos herceg már kiképzett helikopterpilóta
Címlap / Showbiznisz / Vilmos herceg már kiképzett helikopterpilóta

Vilmos herceg már kiképzett helikopterpilóta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-02

Kiképzett katonai helikopterpilótának mondhatja magát péntektől Vilmos brit trónörökös. 

A herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a brit trónutódlási sorban - 12 havi kiképzés után vehette át pilótaoklevelét. A királyi légierő Shropshire grófságbeli támaszpontján megtartott pénteki pilótaavató ceremónián jelen volt Károly és jelenlegi felesége, Kamilla cornwalli hercegnő.

Vilmos a tervek szerint a légierő kutatási és mentési feladatokat ellátó helikopterpilótája lesz, amint megszerzi az e speciális szakterülethez szükséges képesítést is.


Ezután - nem hivatalos sajtótalálgatások szerint - megpróbálkozhat akár frontszolgálattal is Afganisztánban vagy egyéb konfliktusövezetekben.

A fiatal trónörökösnek - aki majdani királyként a brit hadsereg főparancsnoka lesz - ez régi ambíciója, különösen azóta, hogy öccse, Harry herceg két éve megjárta az afganisztáni tűzvonalat, ahol éles hadszíntéri bevetéseken vett részt. Ráadásul Vilmos nagybátyja, András yorki herceg - az uralkodó másodszülött fia - is dicsekedhet frontszolgálattal: ő a Falkland-szigetekért 1982-ben Argentínával megvívott háborúban vett részt ugyancsak éles bevetéseken harci helikopterpilótaként.
 
Továbbra sem tudni azonban, hogy Vilmos közeljövőre vonatkozó ambíciói között szerepel-e a házasság is polgári származású kedvesével, Kate Middletonnal.

Az eljegyzési találgatások hulláma minden évben különösen karácsony és újév tájékán csap magasra.

Vilmos egy korábbi, elhíresült és gyakran emlegetett megjegyzésében kibökte, hogy 28-30 éves kora előtt nem készül házasodni - és a herceg az idén ünnepli 28. születésnapját.

Hivatásos udvari megfigyelők mindazonáltal az idei évre még nem jósolnak trónörökösi esküvőt, különös tekintettel arra, hogy egyelőre az eljegyzés bejelentése is várat magára. Nem valószínű a frigy 2012-ben sem, hiszen akkor két nagy esemény is leköti a közfigyelmet: Vilmos nagymamája, II. Erzsébet királynő abban az évben ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját, és 2012 nyarán rendezik a londoni olimpiát is.

Marad tehát 2011 - ha Vilmos komolyan gondolta azt a 28-30 évet...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x