Elköltözött családjától Pachmann Péter, Gesztesinek örömünnep...
Címlap / Showbiznisz / Elköltözött családjától Pachmann Péter, Gesztesinek örömünnep volt a válás

Elköltözött családjától Pachmann Péter, Gesztesinek örömünnep volt a válás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Lapszemle: Hét év házasság után elköltözött családjától Pachmann Péter. Végleg lezárult Liptai Claudia és Gesztesi Károly szakítási drámája, a bíróság tegnap visszaadta függetlenségüket. 

A Blikk úgy tudja, hogy Pachmann és felesége kapcsolata már korábban megromlott, de a TV2 Tények műsorvezetője a karácsonyt még otthon töltötte, igyekezett fenntartani a látszatot kisfiának, a négy és fél éves Balázsnak, hogy szépen teljenek az ünnepek. Pachmann Péter a Blikknek elmondta: azóta már a TV2 riporterével, Hajdú Petrával találkozgat.

Gesztesi Károly önfeledt boldogsággal lépett ki a tárgyalóteremből, Liptai Claudia, talán tartva a botránytól, meg sem jelent. A tárgyalásnak nem volt igazán tétje, hiszen a felek a válás előtt szinte minden apró részletről megegyeztek, ezért a procedúra sem tartott tovább húsz percnél - írja a Bors.

Juszt László és Szilágyi János voltak Magyarország legnépszerűbb talkshow-vezetői 2009-ben. A nemzetközi Reputation Institute kutatása szerint a hazai újságírás két nagy öregje olyan bulvár műsorvezetőket utasított maga mögé, mint Erdélyi Mónika és Joshi Barat. A szórakoztató showműsorok házigazdái között folyó versenyben Fábry Sándor lett az első, őt követi Vágó István, Sebestyén Balázs és Jáksó László - olvasható a Napi Ászban.

A Microsoft is részt vesz annak a szoftvernek a fejlesztésében, amellyel az automata traffipaxok felvételeit kezelik. A szabálysértők az interneten is megnézhetik majd a róluk készült képeket - írja a Népszabadság.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1956 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x