Szerednyey Béla kedveli a műmelleket
Címlap / Showbiznisz / Szerednyey Béla kedveli a műmelleket

Szerednyey Béla kedveli a műmelleket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A színész az internetes sztártévének beszélt a plasztikai műtétek csodáiról. Szerednyey Béla magát ugyan nem műttetné meg, mert ha betévedne egy sebészhez, akkor napokig csak azt ecsetelné, hogy mit változtatna küllemén, de az nem zavarná, ha párja egy-egy apróbb módosítást eszközölne magán. Béla egyébként fogott már műmellet, és nagyon tetszett neki, amit érzett! 

Manapság nagyon nagy divat a plasztika, és a hazai hírességek sem hagyják szó nélkül a dolgot! "Akinek pánk fia van vörös hajjal, annak legyen szilikon szája!" - kezdi a tabutv.hu-nak adott riportját Szerednyey Béla, akinek az ég világon semmi baja sincs a szilikonnal. "A műmell szép. Nézni szép, tulajdonképp azt tudom mondani, hogy fogni sem rossz, úgyhogy nincs vele nagy bajom!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színész, aki már fogott műmellet.

"Ha valakinek csak annyi baja van magával, hogy csak egy mell vagy egy orr, vagy egy fül, vagy egy ráncfelvarrás, akkor azt mondom, hogy természetes. Nekem viszont annyi bajom van magammal, hogy ha elmennék egy plasztikai sebészhez, gyakorlatilag reggel nyolctól délután négyig csak sorolnám, hogy miket kéne megműteni, de így bele sem kezdek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szerednyey Béla, aki szívesen nézne ki harminc évvel fiatalabbnak.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x