Majka lába suta, de tanul
Címlap / Showbiznisz / Majka lába suta, de tanul

Majka lába suta, de tanul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az ex-valósághős, műsorvezető, énekes most már megszállott kick bokszoló is. Az internetes sztártévé stábja beengedést nyert egy edzésre, ahol Majkát épp újdonsült edzője, Nagy Tibor trenírozta. Majka egyébként már évek óta bokszol, de a kick box-szal csak nemrég kezdett el foglalkozni, hiszen - ahogyan mondja -, gyakran kerül olyan élethelyzetekbe, ahol használnia kell a tudását. 

Majoros Péter kesztyűt húzott, és bokszzsákokat püföl naphosszat. A Tabu Tv stábja egy edzésére látogatott el, ahol az is kiderült, hogy miért van szüksége, a küzdősport elsajátítására. "Már lassan öt éve bokszolok, és van egy nagyon kedves barátom, aki elcsalt ide edzeni, hogy egy kicsit rugdosódjak is" - meséli a tabutv.hu riporterének Majka, aki thai kick box fortélyait próbálja meg elsajátítani. Ez a sportág legfőképp abban különbözik a normál boksztól, hogy a sportolók a lábukat is használhatják!

"Nagyon gyenge a lábam, nagyon fáj, amikor megrúgnak. Sajnos néha alakul olyan szituáció, amikor használnia kell az embernek a lábát, szóval a mai küzdősport szelleme megkívánja azt, hogy lábbal is kell dolgozni" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Majka, akit Nagy Tibor tréningezi heti több alkalommal.

Az ex-valóságshow hős még életében nem rugdosódott, de most muszáj lesz megtanulnia! "Még most kezdtük el, szóval még nagyon fáj, le sem tudom írni szavakkal, hogy mennyire. Az ütésekhez hozzá vagyok szokva testre, fejre, de ahhoz, hogy marják a lábamat, azt nem tudom feldolgozni még. Most be van lilulva az összes sípcsontom, szóval védőt is kellett magamra vennem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Majoros, akinek edzője szerint a lába még sokkal sutább a kezénél.

"A lelkesedése megvan, eddig minden edzésen itt volt az első alkalom óta. Mindenre odafigyel, tényleg próbálja maximálisan megcsinálni a feladatokat" - tette hozzá az internetes sztártévé videójában Nagy Tibor, aki jelenleg jelentős megpróbáltatásokra készül: világbajnoki címért öklözik hamarosan!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x