Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani

Dakota Fanning imád züllött leszbit alakítani

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A fiatal színésznőt egyáltalán nem zavarták a leszbikus jelenetek új filmjében, a The Runawaysben. Az életrajzi ihletésű filmben Dakota egy rock énekesnőt játszik, akinek más nőkkel is voltak kalandjai. A 15 éves színésznő szerint élvezte a jelenet forgatását. A partnere nem más, mint a Twilight sztárja, Kristin Stewart. 

 

Rendezvénynaptár
Fanning elolvasta a karakterének, Cherie Currienak önéletrajzát, így kapott kedvet a vitatott jelenethez. Fanning így nyilatkozott, "Azért vállaltam el a szívesen, mert ez egy életrajzi film, és ez a jelenet is tényleg megtörtént. Ez nem egy kitalált történet egy züllött 15 éves lányról. Ez egy igaz történet, ami arról szól, hogy hogyan lett a jó kislányból kemény rocker csaj."


Dakota azonban azt is elmondta, hogy az életben egyáltalán nem hasonlít a filmben alakított Cherie-re. Soha nem tenne olyasmit, mint a rocker alteregója. "Megfontolt vagyok, mindenképpen jó döntéseket kell hoznom." A The Runaways egy hetvenes évekbeli lázadó lányzenekarról szól. A filmben Kristin Stewart játssza a legendás Joan Jettet, aki a zenekar gitárosaként kezdte pályafutását.


 
 
[ 3795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x