Lindsay Lohan újra vagdossa magát!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan újra vagdossa magát!

Lindsay Lohan újra vagdossa magát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Egy Lindsayhez közel álló forrás azt állítja: a színésznő újra vagdosni kezdte magát. Ha igaz a hír, nem meglepő, hiszen a sztár sok stressznek volt kitéve mostanában. Egész Hollywooddal együtt gyászolta Brittany Murphy halálát, majd jóbarátnőjét, Casey Johnsont is elvesztette. 

Amikor lencsevégre kapták Lohant a Golden Globe előtt, ahová édesanyjával együtt érkezett, egyértelműen látszott egy nagy vágás a karján. Tavaly már felröppentek hírek Lindsay önpusztító szokásáról, a barátai anyját, Dina Lohant okolják. Egy forrás így számolt be az anya állítólagos felelőtlenségéről.


"Dina miért megy el bulizni Lindsayvel, ha egyértelmű, hogy még mindig vágja magát? Segítenie kellene neki, nem partikra kísérgetni."


A könyökhajlatban látható a vágás nyoma

Lohan egyébként a haiti földrengés kapcsán is megmutatta humanitárius arcát. Ezt nyilatkozta az amerikai sajtónak, "Most nagyon fontos, hogy mindenki magába nézzen, főleg a haiti földrengés után. Hálásak kell lennünk, azért amink van, és lehetőségeinkhez mérten segíteni, főleg ha befolyásosak."


 
 
[ 2952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x