Labancz Lilla haját elbénázta a fodrász!
Címlap / Showbiznisz / Labancz Lilla haját elbénázta a fodrász!

Labancz Lilla haját elbénázta a fodrász!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

A színésznő először szőkéről világos barna, most pedig hosszú, sötétbarna hajra váltott. Labancz Lilla azonban nem tudatosan változtat ennyit a kinézetén: ezúttal egy béna fodrász miatt történt a kényszeres frizuraváltás. Az Álom.net sztárja csak egy igazítást kért a fodrászától, de amikor az belekezdett, az első mozdulatával hátul tüsire vágta a színésznő haját. Lilla ezután napokig nem mert az utcára lépni, de végül egy másik fodrász segítségével új hajat kapott: hosszút, és még sötétebbet! 

Labancz Lilla sokat dilemmázott azon, hogy milyen legyen a haja, de egy kétbalkezes fodrász ezt nagyon egyszerűen eldöntötte helyette. "Egy igazítunk címszóval fogta, és felnyírta hátul a hajamat tüsire. 24 órán át zokogtam ezután, de egy hosszú haj lett végül" - meséli a tabutv.hu riporterének az Álom.net sztárja, aki korábban szőke nőként élte az életét, persze csak hajügyileg!

"Imádtam a szőke hajamat is, nem hiába voltam 23 évig szőke. Akkor be lehetett vállalni mindenféle hülyeséget, ami csak jött. A szőke egy vicces típus, de a barna egy szexi és komoly típus" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Labancz Lilla, aki nem csak a haja miatt komolyodott.

A színésznő tini korában minden buliban benne volt, amiben csak benne lehetett a sportolói életmód mellett. "Bohókásabb voltam, kicsit komolytalanabb, most pedig már dolgozó nővé értem. Muszáj pontosnak lenni, és persze sokkal komolyabban kell élni az életet!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Labancz Lilla. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x