Az állatvédők kitüntették az Avatart
Címlap / Showbiznisz / Az állatvédők kitüntették az Avatart

Az állatvédők kitüntették az Avatart

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

a PETA szerint állatvédelmi szempontból is tanulságos a film. 

Jó hallani, hogy a PETA végre valakit megdicsér, hiszen az elmúlt időben különböző sztároknak intézett feddéseiktől volt hangos a bulvársajtó. Nem tetszett nekik, hogy az RnB énekesnő Kelis bundát visel, sem az, hogy Paris Hilton minidisznókat gyűjt. James Cameron a legjobb filmnek járó arany glóbusz mellett az állatvédők által évente kiosztott Proggy díjat is magáénak tudhatja az Avatar lelkesítő üzenete miatt.

A szervezet szóvivője így magyarázta a szokatlan elismerést, "A nézők könnyen felismerhetik a filmben a kapzsiság és az ipar által elnyomott földönkívüliek és az állatok valós szenvedései közötti párhuzamot. A filmben az elnyomott népet kitúrják az élőhelyéről. Ugyanaz történik a földön az állatokkal, kiszakítják őket a környezetükből, elválasztják őket a családjuktól. Ketrecekbe, állatkertekbe, laboratóriumokba zárják őket."

A PETA azért is dicsérte a filmrendezőt, amiért látványos filmet hozott létre élő állatok használata nélkül. "A vizuális effektek is tökéletesen bizonyítják, hogy mennyire felesleges állatokat kitenni a forgatás okozta stressznek." Úgy gondolják, hogy a nézők számára állatvédelmi szempontból is tanulságos lesz az Avatar.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2798 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x