Frei Tamás a magyar mentalitásról
Címlap / Showbiznisz / Frei Tamás a magyar mentalitásról

Frei Tamás a magyar mentalitásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-28

A televíziós műsorvezető egy érdekes történetet mesélt az internetes sztártévé riporterének, amelyben összehasonlította a hazai és a külföldi mentalitást. Frei Tamás szerint nagyon sarkalatos az ellentét például a magyar és a francia és olasz vezetési kultúra közt, ezt pedig egy robogót vezető sofőr történetével támasztotta alá. Frei egyébként egészen kis kora óta jár külföldre, nagyon sok nyelvet beszél, és nagyon élvezi, hogy mindenki másmilyen. 

"Az arányokon még változtatnék Magyarországon. Szeretném, ha több nyitott és szemlélődő ember élne itt, de ezen senki sem tud változtatni. Mi ide születtünk, erre szocializálódunk, ezen lökdösődünk..." - meséli a tabutv.hu riporterének Frei Tamás, aki az internetes sztártévé videójában a magyar és az olasz mentalitást hasonlította össze.

Frei gyakran jár Olaszországban és Franciaországban, ahol rendszerint kismotorral közlekedik, így saját bőrén tapasztalta, hogy a hazai és ottani közlekedés közt megdöbbentően nagy különbségek vannak! "Amikor ott valaki a piros lámpánál az első kocsi lenne, akkor nem megy a vonalig, hanem egy kocsi távolságot majdnem tart, mert tudja, hogy a piros lámpa alatt a kismotorosok majd mind elmennek a sor mellett, és majd ott begyűlnek" - mondta el a tabutv.hu internetes videójában Frei Tamás, aki szerint ezzel szemben Magyarországon direkt rányitják az autó ajtaját a kismotorosokra és szitkozódnak is velük.

"Ki tud ezen változatni?! A levegő, a pálmafa, a nap, az elmúlt ötszáz év?! Nem hiszem, hogy miniszterelnök függő lenne ez!" - tette hozzá a tabutv.hu riportjában Frei, aki egyébként eddig még egyetlen országban sem csalódott, ahol járt. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1753 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x