"Válik" Brad Pitt és Angelina Jolie
Címlap / Showbiznisz / "Válik" Brad Pitt és Angelina Jolie

"Válik" Brad Pitt és Angelina Jolie

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

"Válik" az első számú hollywoodi álompár: Brad Pitt és élettársa, Angelina Jolie állítólag már az osztozkodást részletező bírósági papírokat is aláírta. 

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - forrásai szerint a kapcsolat felbontásának jogi előkészítése már decemberben megkezdődött, amikor a csak "Brangelina-klánként" emlegetett páros felkereste Los Angeles egyik legmenőbb ügyvédi irodáját az egyenlő arányú vagyonmegosztásról és a gyermekek felügyeletéről szóló egyezség kidolgozása végett.

A lapnak beszámoló források szerint a végleges dokumentumot január elején mindketten aláírták.


A szerződés olyan, mint "egy testre szabott házassági megállapodás, csak éppen egy házasságon kívül élő pár különválására kidolgozva" - mondta a News of the Worldnek az ügyet jól ismerő egyik bennfentes.

A hat gyermek - akik közül három örökbefogadott - az egyezség alapján közös felügyelet alatt marad, de gyakorlatilag Angelinával fognak élni.

"Brangelináék" vagyona 322 millió dollár (60 milliárd forint); ebben európai és amerikai ingatlanaik is benne vannak.

Egykori londoni otthonukat a szomszédban lakó Guy Ritchie brit filmrendező és volt felesége, Madonna vásárolta meg - mielőtt az ő útjaik is különváltak.

Pitt és Jolie öt éve tartó kapcsolatának megingásáról hónapok óta terjengnek a pletykák a celebsajtóban, de a News of the World értesülése szerint a dolog immár hivatalos. A lap forrásai szerint az osztozkodási dokumentum nem tartalmaz érvénybe lépési időpontot, de már nem az a kérdés, hogy a pár különválik-e, hanem csak az, hogy mikor, és az aláírt egyezség célja a kapcsolat lehető legsimább felbontása.

Sem Pitt, sem Jolie nem először éli át a válás és a különválás gyötrelmeit. Brad Pitt négy és fél évig egy másik hollywoodi sztár, Jennifer Aniston férje volt, korábban pedig Gwyneth Paltrow-val járt jegyben. Angelina Jolie először Johnny Lee Millertől, majd Billy Bob Thorntontól vált el.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3672 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x