Nagy Feró zsaruszerepben
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Nagy Feró zsaruszerepben

Nagy Feró zsaruszerepben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Rendőrségi helyszínelőként tér vissza Nagy Feró Sopsits Árpád legújabb, A hetedik kör című filmjében. A rocker két felakasztott gyermek ügyében lép a színre. 

 

Rendezvénynaptár
Nagy Ferót nem érte váratlanul Sopsits Árpád felkérése, ugyanis a zenész tizennyolc évvel ezelőtt már szerepelt a rendező, Céllövölde című alkotásában, ahol szintén rendőrnyomozót alakított.

"Megtiszteltetés, hogy játszhatom ebben a nagyjátékfilmben, még ha csak 1 percre is. Nem vagyok akkora sztár, hogy nagyobb szerepet kérjek" – jegyezte meg Feró, aki a film végén helyszínelőként érkezik a két öngyilkos, kisiskolás gyermekhez.


A Hetedik kör az elmúlt években Magyarországon megtörtént, megmagyarázhatatlannak tűnő tragikus események motívumaiból építkezik. Az egyikben két tizenéves fiú, két nap különbséggel fölakasztja magát, a másik esetben hárman brutálisan agyonverik társukat.

A történet a kamaszkorról, az élet és a halál különös megtapasztalásáról szól, amikor a gyermekekben szinte egyszerre ébred fel a szexuális és a halálvágy.


"Hűséges vagyok a színészeimhez" – jelentette ki Sopsits, akinek január 28-ától vetített filmjében Feró egy megöregedett, megkeseredett rendőrként tér vissza.
 
 
 
[ 1427 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x