A mágus szerint Liptai Claudia és Daróczi Dávid kapcsolata...
Címlap / Showbiznisz / A mágus szerint Liptai Claudia és Daróczi Dávid kapcsolata veszélyben

A mágus szerint Liptai Claudia és Daróczi Dávid kapcsolata veszélyben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Vége a titkolózásnak! Liptai Claudiának december közepén lett elege a bujkálásból, találgatásokból, akkor egy napilapnak árulta el, hogy már fél éve Daróczi Dávid volt kormányszóvivővel kavar. Az internetes sztártévé ezúttal egy mágus segítségét kérte, hogy jósolja meg a friss celeb pár kapcsolatának jövőjét. Lui Padre sajnos nem túl jó hírekkel kecsegtet Liptaiéknak: szerinte nem lesz túl hosszú távú a kapcsolat, de legfőképp azért nem, mert szerinte az egészet csak szereplésvágyból csinálják. 

Liptai Claudia és Daróczi Dávid kapcsolata hamarosan rossz véget ér Lui Padre szerint, de az elemzés mást is mutat: a szakítás után Gesztesi Károly újra nagy esélyekkel indulhat a vörös démonnál. "Próbálj meg leszállni a csillagokból, és mérsékletesebben élni, hogy tovább tartson a kapcsolat és ne hűljön ki egyhamar köztetek a szerelem!" - tolmácsolja a tabutv.hun keresztül a csillagok jó tanácsát Lui Padre, aki nagyon reméli, hogy Liptai Claudia odafigyel majd a véleményére.

"Ők egymásba gabalyodtak, mint két tini gyerek, de múló szerelem lesz ez náluk, tehát nem fog olyan sokáig tartani. Egyszer csak minden le fog csengeni, és a kapcsolat is el fog laposodni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lui Padre, aki otthonában fogadta az internetes sztártévé stábját.

A mágus egyébként segítő szellemek, mentál lények és egy kristálygömb segítségével tolmácsolta a jövőt, de ehhez egy mélyebb tudatállapoti szintre kellett eljutnia. "A Claudia pörgőségét a Dávid nem fogja mindig úgy tűrni, mint ahogy kellene, és utána már jobban-jobban csak érdekből lesznek egymás mellett. A kapcsolatról azt tudnám mondani, hogy ez inkább egy médiareklám felé húz el, tehát az a cél, hogy ők tovább maradjanak a médiában" - osztotta meg tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lui Padre, aki szerint legkésőbb nyár végéig lehet boldog a pár. A zöld ruhás mágus szerint a szakítás után Gesztesi Károly is nagyobb eredményekkel próbálkozhat, és valószínűleg egy kedvező, romantikus házas élet lesz köztük. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x