Freire Szilvi: Hazugság volt a szakítás híre!
Címlap / Showbiznisz / Freire Szilvi: Hazugság volt a szakítás híre!

Freire Szilvi: Hazugság volt a szakítás híre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Durva pletykák keringenek a 2008-as év királynőjének magánélete körül. Távolléte alatt Freire Szilviről több újságíró is megírta, hogy szakított a párjával, de Ő állítja, hogy ez szemen szedett hazugság! A Miss World Hungary gyönyörű győztese nem érti, hogy az újságírók miért írnak róla ilyesmit, és egyben megnyugtatta a rajongóit: minden a legnagyobb rendben van közte, és kedvese közt! 

Még január közepén, az egyik bulvár hetilap internetes oldalán jelent meg a hír, miszerint máris véget ért Freire Szilvia szerelme a tőle 10 évvel idősebb kedvesével. A Tabu Tv riportere a legilletékesebbtől, magától a szépségkirálynőtől kérdezte meg, hogy mi a valóság. "Abszolút nem igaz! Nem is tudom, hogy honnan jöhetett ez a hír, hiszen együtt vagyunk! Nemrég egy utazásból jöttem haza, és itthon várt a párom. Teljesen rendben vagyunk, és nagyon boldogok vagyunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Freire Szilvi.

"Megkerestek ezzel kapcsolatban, de csak csodálkozó szemekkel néztem a világra, hiszen én tudtam meg utoljára, hogy szakítottunk!" - mondta a Tabu Tv internetes videójában felháborodva a fekete szépség. "Szeretném mindenkinek elmondani, hogy nem szakítottam! Egyikőnk sem gyanított semmit, teljesen megbízunk egymásban, és csak nevettünk az egészen. Nem merült fel bennünk, hogy a másik olyat tett volna, hogy erre alapot adjon" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Freire, aki decemberben költözött össze a párjával.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x