Háromdimenziósak lesznek a Harry Potter befejező részei
Címlap / Showbiznisz / Háromdimenziósak lesznek a Harry Potter befejező részei

Háromdimenziósak lesznek a Harry Potter befejező részei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Az utolsó két Harry Potter-film már három dimenzióban is látható majd - számolt be róla a The Hollywood Reporter. 

A szaklap értesülése szerint a Warner Bros. filmstúdió többek között az Avatar hatalmas sikerén felbuzdulva szánta rá magát a döntésre, amit azonban egyelőre hivatalosan nem erősítettek meg.

Először a Titánok harca című produkció részletein tesztelték, hogy mit szólnának a 3D-s változathoz a nézők, ám a próba olyan jó sikerült, hogy a Warnernél úgy határoztak, nemcsak a mitologikus kalandfilmet, hanem a varázslósaga befejező epizódjait is három dimenzióban hozzák forgalomba - írta szerdán a THR.com.


A tavaly bemutatott Harry Potter és a félvér herceg című epizód egy rövid részletét már három dimenzióban is élvezhették a nézők. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a regényfolyam szerzőjének, J. K. Rowlingnak vajon van-e beleszólása abba, hogy a két részre bontva mozikba kerülő Harry Potter és a halál ereklyéi 3D-ben készül.

Az 1981-es Titánok harcának remake-je április 2-án kerül a filmszínházakba, a Halál ereklyéi első részének bemutatását november 19-re időzítették, a második pedig 2011. július 15-én ér a mozikba.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x