Ismeretlen férfit talált Susan Boyle skóciai házában
Címlap / Showbiznisz / Ismeretlen férfit talált Susan Boyle skóciai házában

Ismeretlen férfit talált Susan Boyle skóciai házában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ismeretlen férfiba botlott Susan Boyle skót énekesnő, amikor kedden késő este hazaért otthonába Blackburnben, egy kis skót faluban. 

A The Sun című brit lap beszámolója szerint Boyle egy haiti rászorulókat támogató jótékonysági dal londoni felvételéről tért haza, amikor összefutott a hívatlan vendéggel. A férfi azonnal elfutott.

A helyi rendőrség közvetlenül nem erősítette ugyan meg az értesülést, az énekesnőről kérdezve annyit azonban elárultak, hogy kedd este egy birtokháborítási bejelentés nyomán valóban kivonultak egy blackburni helyszínre. A rendőrség szerdai bejelentése szerint őrizetbe is vettek egy férfit, de már kiengedték.


Boyle-t sokkolta az eset - idézi az énekesnő egyik barátján a brit bulvárlap. Nem ez volt az első alkalom, hogy a gyors karriert befutó amatőr énekesnő megtapasztalhatta az ismertség árnyoldalát: tavaly karácsonykor kertjéből két kukkoló bámult be a nappalijába.

A 48 éves, korábban szociális munkásként dolgozó Susan Boyle a Britain’s Got Talent nevű tehetségkutató műsorban tűnt fel tavaly tavasszal, s szinte azonnal világhírnévre tett szert, miután a verseny első fordulójában elénekelte a Nyomorultak című musical I Dreamed a Dream című dalát.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x