Papp Gergő borzasztó póker játékos!
Címlap / Showbiznisz / Papp Gergő borzasztó póker játékos!

Papp Gergő borzasztó póker játékos!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A mostanában póker versenyeken, ha nem is szak, de kommentátorkodó Pimasz úr imádja a játékot, bár saját bevallása szerint is borzasztó benne. Viszont mióta részese a műsornak, rendszeresen játszik a barátaival egészen kis pénzekben. Persze mínuszban van, de ez nem számít, hiszen Papp Gergő már rég elkönyvelte magában, hogy valóban egy borzasztó póker játékos. 

Hamarosan újrainduló pókeres műsorában Papp Gergő, Majka oldalán világszerte elismert magyar profi póker játékosokat ültet le egy asztalhoz magyar sztárokkal, hogy kiderüljön, melyikük is játssza jobban ezt a játékot. "Lesznek itt sportolók, énekesek, szépségkirálynők. Úgyhogy nagyon komoly a felhozatal!” - ecsetelte a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

"Szoktam és imádok játszani, de borzasztó játékos vagyok továbbra is. A műsor eredeti koncepciója, hogy legyen két olyan műsorvezető, ahol az egyik nagyon tudja a játékot és érti. Na ez nem én vagyok, hanem a Majka. És legyen egy olyan, aki bár érdeklődő és szereti is a játékot, de bizony avatatlan bizonyos dolgokban. Ez nem nagyon változott, azzal a kivétellel, hogy azért, azóta én rendszeresen játszom. De még mindig egy borzasztó amatőr és gyenge játékosnak számítok." - mesélte a Tabu Tv internetes videójában Pimasz úr riporterünknek.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1979 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x