Győzike: nincs munkám!
Címlap / Showbiznisz / Győzike: nincs munkám!

Győzike: nincs munkám!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A showman őszintén beszélt az internetes sztártévének jelenlegi helyzetéről, ami sajnos nem olyan rózsás, mint ahogyan arról az újságok beszámolnak. Gáspár Győző állítja: jelenleg nincs munkája, és Lamborghini sincs a garázsában. Győzike egyébként teljesen kikéri magának, hogy a bulvársajtó mindenféle valótlan dolgot ír róla, de még sem tesz semmit ellene, mondván: Ő vállalta mindezt! 

Már jó ideje nem készül Győzike show, de Gáspár Győző még a mai napig is az újságírók kedvenc témája. "A médiából próbálunk kimaradni, de hát mindent megírnak. Én nem voltam sok, hanem vagyok. Mindent megírnak, de nem is baj, csak azt írnának le, amit velem egyeztetnek... Tényleg nem tudok mit tenni ellene, de megvagyunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gáspár Győző, aki egyenlőre még egyetlen tévécsatornától sem kapott felkérést.

"Győzőként élünk, nem Győzikésen. Beköltöztünk az új házunkba, ami Pesttől nem messze van, nincs botrány. Némelyik újságíró, aki meg akarja fejteni az életünket úgy, hogy mi nem tudunk róla. Így is az ország már ránk haragszik..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a showman.

Győzike jelenlegi anyagi helyzetéről is őszintén beszélt. "Az emberek azt gondolják, hogy két Lamborghini áll a garázsban, de nincs! Ha volna, én lennék a legboldogabb, de nincs! Nem forgatunk, nem kértek fel minket, nincs munkánk, normálisan élünk!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gáspár Győző.



 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x