A Transformers 2 és az Elveszettek földje vezeti az Arany Málna-jelöléseket...
Címlap / Showbiznisz / A Transformers 2 és az Elveszettek földje vezeti az Arany Málna-jelöléseket

A Transformers 2 és az Elveszettek földje vezeti az Arany Málna-jelöléseket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

A Transformers 2 bankot robbantott, Az elveszettek földje elsüllyedt a mozipénztáraknál, ez azonban nem befolyásolta a Hollywood legrosszabbjainak járó Arany Málna-díj jelöléseit, amelyekből mindkét film hetet kapott - jelentették be hétfőn Los Angelesben. 

 

A filmek között a Transformers 2 és Az elveszettek földje mellett Az All About Steve, a G.I. Joe - A kobra árnyéka, valamint a John Travolta és Robin Williams főszereplésével készült Vén csontok kapott még jelölést.

A legrosszabb főszereplőnek járó málnára Will Ferrel, Az elveszettek földjének főszereplője, valamint Megan Fox, a Transformers 2 - A bukottak bosszújának főhősnője is jó eséllyel pályázik.

A legpocsékabb színésznők jelöltjei között Sandra Bullock is szerepel, a The Blind Side című sportdrámában nyújtott alakításáért magasztalt és többek között Arany Glóbusz-díjjal elismert színésznőt idei másik filmjéért, az All About Steve címet viselő alkotásért jelölték Arany Málnára. Amennyiben - ami igen valószínű - kedden Oscar-díjra is jelölik, Bullock lehet az első, aki ugyanazon a hétvégén Arany Málnát és Oscart is kap.

Ugyanebben a kategóriában Miley Cyrust is nominálták, akit a Hannah Montana-filmben nyújtott alakítása tett méltóvá a jelölésre. A Cyrus-családdal nem bántak kesztyűs kézzel, Billy Ray Cyrust, Miley apját ugyanis a legrosszabb férfi mellékszereplő kategóriában jelölték málnára.

Az immár 30 éves múltra visszatekintő Arany Málna-díjakat hagyományosan az Oscar-gála előestéjén adják át, idén március 6-án jelentik be a "vesztesek" nevét. 

 
 
[ 1766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x