Sebestyén Balázs kiröhögi Boros Lajos vádjait!
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázs kiröhögi Boros Lajos vádjait!

Sebestyén Balázs kiröhögi Boros Lajos vádjait!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Az egyik napilap értesülése szerint Boros Lajos egy interjúban szokatlanul keményen - egyesek szerint inkorrekten - beszólt Sebestyén Balázsnak és a Morning Show munkatársainak. Az internetes sztártévé riportere ezúttal a Class FM két műsorvezetőjének: Sebestyén Balázsnak és Vadon Janinak adott lehetőséget arra, hogy a videón keresztül reagáljanak a konkurens reggeli műsor házigazdájának. Balázs saját állítása szerint csak kuncog a dolgon, Vadon Jani pedig úgy gondolja, hogy semmi értelme a beszólogatásnak! 

"Én nem nagyon foglalkozom az ilyen dolgokkal!" - vágja rá egyből a tabutv.hu kérdésére Sebeytyén Balázs, akinek Boros Lajos szerint mielőtt műsort vezetnének, először meg kellene tanulniuk, hogy mi az a rádiózás, nem csak röhögcsélni. "Nevetünk rajta. Mi nem érezzük fontosnak, hogy beszólogassunk a konkurenciának!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Vadon Jani.

A Bumeráng műsorvezetője már nagyon vágyik egy normális konkurenciára, de szerinte ez csak akkor jön el, ha Sebestyén Balázsék megtanulnak rádiózni, írja az egyik napilap, amely szerint egyébként Boros Lajos mindezt annak kapcsán mondta, hogy nem rég ismét mikrofon elé ülnek, vagyis minden visszatér a régi kerékvágásba, csupán új cégér alatt ülve piszkálja egymást a két reggeli műsor.

"Én azt gondolom, hogy ez talán egy picit pont visszafelé sült el, de egyébként én a Lajost tökre bírom. Azt gondolom, hogy nagyon nagy tapasztalatuk van a rádiózásban, de azt is gondolom, hogy a mi műsorunk abszolút versenyképes" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Sebestyén Balázs, aki szerint hosszú távon majd a hallgatók döntenek köztük.

"Kuncogtam azon, amit a Lajos mondott. Sem idegességet, sem haragot, semmit nem éreztem! A Lajos ilyen! Ő tesz ilyen kijelentéseket, hát ezt neki kell tudni, hogy jó vagy nem. Szerintem utólag érezte is ezt! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, csak akkor, amikor úgy támadnak meg, hogy jogos, de ilyenkor az ember egy mosollyal elintézi" - meséli az internetes sztártévének Sebestyén. "Hogyha ez nekik fontos, akkor szóljanak be! Majd a hallgatók eldöntik, hogy kinek a pártjára állnak és hogy melyik csatornára tekernek. Azt gondolom, hogy nem maradnánk alul, ha be szeretnénk szólogatni egymásnak, de most minek?!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes riportjához Vadon Jani. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x