Hétfőn emelnek vádat Jacko orvosa ellen
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hétfőn emelnek vádat Jacko orvosa ellen

Hétfőn emelnek vádat Jacko orvosa ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte pénteken a Los Angeles-i ügyészség. Hozzátették, hogy annak részleteiről is csak aznap adnak tájékoztatást. 

Az ügyet közelről ismerők szerint Conrad Murrayt gondatlanságból okozott emberöléssel fogják megvádolni. Ha ezt a vádat bizonyítottnak találják, akkor akár négy évi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Murray a popsztár személyes orvosa volt, és akkor is az énekes Los Angeles-i házában tartózkodott, amikor Jackson - vélhetően gyógyszer-túladagolás következtében - elhunyt.


Az orvosnak egy büntetőjogi bíróság előtt kellett megjelennie pénteken. Arra lehetett számítani, hogy már aznap vádat emelnek ellene, de az ügyészség szóvivőjének közlése szerint nem készült el a papírmunkával.

Michael Jackson június 25-én hunyt el londoni koncertsorozatára készülve. Az orvos szakértői jelentések szerint szervezetében kisebb műtétekhez használt erős altatót találtak, amelyet csak orvos adagolhatott neki. Emellett más nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat is szedett.

Murray kihallgatása során elismerte, hogy Jacksonnak krónikus álmatlanság ellen röviddel halála előtt is adott a műtéti altatóból.
 


 
 
[ 1561 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x