Sarka Kata: 30 éves kor felé jön el az ideje a szülésnek...
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata: 30 éves kor felé jön el az ideje a szülésnek

Sarka Kata: 30 éves kor felé jön el az ideje a szülésnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

A héten kiderült: Hajdú Péter felesége újra terhes. Hajdú-Sarka Kata már a tizedik hétben van, de véletlen pont férje műsorának felvételén derült ki minden. A híresség az internetes sztártévé riporterének részletesen beszélt a terhesség körülményeiről, de arról is, hogy egyáltalán nem örülne, ha a lánya annyi idősen lenne terhes, mint Ő. A házaspár egyébként felhőtlenül örül a gólyahírnek - annak ellenére is -, hogy augusztusban Hajdú Péter még azt nyilatkozta: két-három évet mindenképpen várni szeretnének a második gyerek érkezésével. 

Augusztusban jön az új Hajdú bébi. "Terhes vagyok. Fiúra vágyom, tehát szeretnénk egy kisfiút is, de ha most lányom érkezik megint, akkor őt is imádni fogom, tök mindegy. Nagyon sok mindent másképp fogok csinálni, mint a Noémi nevelésénél. Kicsit következetesebb leszek, mert Ő nagyon el van kényeztetve" - meséli a tabutv.hu riporterének Sarka Kata, aki az új jövevénynek nem engedi majd meg, hogy együtt aludjanak.

"Amikor a Peti megtudta, akkor szinte el sem hitte. Ő is szerintem most titokban egy fiúra vágyik, de annyira imádja a lányát, hogy szerintem egy kis hölgynek is ugyanannyira örülne" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hajdú-Sarka Kata, aki fiatal kora ellenére már másodszorra esik teherbe.

"Nagyon jó érzés fiatal anyának lenni. Most még sokkal könnyebben veszek mindent, mint ha húsz évvel később vállalnék gyereket. Tényleg könnyebben veszem az akadályokat, de nem örülnék neki, ha a lányom 22 évesen terhes lenne majd: szerintem 30 éves kor felé jön el az ideje" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Sarka Kata, aki annak a Hajdú Péternek a felesége, aki a Story Tv-től a TV2-höz igazolva ma dobja el először a Frizbit a kereskedelmi csatornán. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9393 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x