Kanye West a repülőn balhézott
Címlap / Showbiznisz / Kanye West a repülőn balhézott

Kanye West a repülőn balhézott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Kanye West megpróbálta letagadni a hatalmas hisztit, amit szemtanúk előtt levágott egy Los Angelesből New Yorkba tartó repülőn. 

A sztároknak úgy tűnik valahogy mindig stresszesebb a repülés, mint az átlagembereknek. A rappert nem a gyerekzsivaj borította ki, mint Ivana Trumpot, és nem is ejtették túszul, mint Joan Riverst.

West akkor kapott dührohamot, amikor ő és az asszisztense az első osztály helyett csak a businessben kaptak helyet. A köztudottan heves vérmérsékletű rapper tagad, blogjában így írt az esetről: "Sajnálom azokat, akik minden ilyen pletykát csak úgy elhisznek. Azt hiszik csak azért, mert az interneten megírják, már biztos, hogy igaz. Engem nem érdekel, hogy a repülőn hova ülök. Arról volt szó, hogy összefutottam egy ismerőssel, és megkértem a személyzetet, hogy adjanak neki egy helyet mellettem a businessben. Néha nagyon nehéz elviselni a pletykákat, amiket rólam terjesztenek. Én egy jó és melegszívű ember vagyok, és nekem ez fáj."

Még ennyit üzent a sztár a rajongóinak a bejegyzés végén: "Köszönöm azoknak az embereknek, akik még szeretnek és támogatnak még akkor is, ha mostanában nem divatos. A stúdióban alszom mostanában, és ígérem, nem okozok csalódást nektek az új albummal."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x