Volt férje börtönből kérte meg újra Judy Nero kezét!
Címlap / Showbiznisz / Volt férje börtönből kérte meg újra Judy Nero kezét!

Volt férje börtönből kérte meg újra Judy Nero kezét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A volt pornószínésznővel meghökkentő dolog történt, ugyanis volt férje, akitől tavaly novemberben vált el, most ismét megkérte a kezét. Judy Nero nem tér napirendre a dolog felett, hiszen álmában sem gondolta volna, hogy a börtönbe került volt társa újra beleszeret, azt pedig egyenesen kinevette volna, aki azt állítja, hogy újra megkéri majd a kezét. De most mégis megtörtént! És hogy igen vagy nem a válasz?! 

Még január közepén hozta le az egyik napilap, hogy Judy Nero volt férje börtönbe került, de most nem sokkal a válás kimondása után újra egyesülhet a pár. "November elsején váltunk el, és ő már ismét megkérte a kezem. Nem tudok hozzá mit szólni. Furcsa, hiszen egy házasság felbomlása mindig egy kudarc, teljesen mindegy, hogy ki a kezdeményező fél. Nem érzem, azt, hogy nekem most újra férjhez kellene mennem" - ecseteli a tabutv.hu riporterének Judy Nero, aki blogjában tudatta a nagyközönséggel a leánykérés tényét.

"Persze nagyon szeretnék majd férjhez menni, de nem valószínű, hogy hozzá. Eléggé meginogtam, mert csak a férjem volt, de nem olyan életet képzeltem el magamnak, amilyet Ő adott. Órákig sorolhatnám, hogy mi az, amiben a házassághoz változnia kéne. Hogy mennyi esélyt adnék, azt a jó isten tudja, már nem tervezek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a volt pornósztár, aki jelenleg egyáltalán nem magányos, és épp most talál magára szingliként.




 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x