Paris Hiltont titokban eljegyezték
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Paris Hiltont titokban eljegyezték

Paris Hiltont titokban eljegyezték

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnő nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvőre, amikor átvett egy díjat jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt. 

Miss Hilton köszönetet mondott "jövőbeli sógornőjének, Casey Reinhardtnak", amikor a pódiumra lépett a Hearts for Hope alapítvány Los Angelesi gáláján. Doug nem volt jelen az eseményen, de anyja és testvére Parisszel ültek egy asztalnál. Ha Doug megkéri Paris kezét, nyugodtan kikérheti anyukája véleményét, hogy milyen gyűrűt vegyen. Egy szemtanú szerint Paris nagyon megdicsérte a leendő anyósa jegygyűrűjét.


Úgy látszik Reinhardték kedvelik a szőke örökösnőt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy amikor Paris jótékonyságból elárverezett egy házibuli meghívást nála, Cesey Reinhardt ajánlotta a legnagyobb összeget, pedig kedvese nővére biztosan bármikor bulizhat Miss Hiltonnal. Paris már tavaly májusban is tett célzásokat a közelgő esküvőről, egy újságnak azt nyilatkozta, "Doug a jövőbeli férjem!"  


 
 
[ 1761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x