Ganxsta Zolee felesége a gyerekes anyukák rémálma!
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta Zolee felesége a gyerekes anyukák rémálma!

Ganxsta Zolee felesége a gyerekes anyukák rémálma!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-22

Zana Mónika egy kutyakiképző panzióban mesélt fura szokásairól és az emberek félelmeiről vele szemben. Ugyanis párjával, Gagxsta Zoleeval két argentin dogot is tartanak annak ellenére, hogy közös gyermekük még nincs három éves. Emellett a rapper felesége megosztja velünk gondolatait a kutyatámadásokról. 

Ganxsta Zolee feleségétől szinte rettegnek a hatalmas kutyák láttán és megrökönyödnek a kisgyermekes anyukák. "Én általában a kismamák és a gyerekes anyukák rémálma vagyok szerintem. Nagyon fontos a szocializáció szempontjából a gyerekeknek. Teljesen másként viszonyulnak a környezetükhöz, hogy ha van mellettük kutya. Ezt nagyon sokszor látom." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Ganxstané.

"A kutyatámadásokról én azt szoktam mondani, hogy a kutya az soha nem hibás. Mindig az ember okozza a kutyának azt, amiért a kutya támad. Nagyon nagyfokú felelősség egy kutya, ha van mellette egy gyerek is. Nálunk alapszabály az, hogy bármennyire is bízom a kutyáimban, soha nem hagyom a gyerekeimet vele" - mesélte a tabutv.hu riporterének a rapper felesége. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6194 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x