Benkő Dániel: reggeltől estig dugunk
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel: reggeltől estig dugunk

Benkő Dániel: reggeltől estig dugunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A feleséget kereső pucér lantművész ezúttal saját lakásában fogadta a Tabu Tv stábját, ahol a nemi szerveket és meztelen alakokat ábrázoló festmények árnyékában mesélt a szexuális életéről. Benkő Dániel elmondta, hogy amikor újdonsült feleségével, Andival találkozik, akkor szinte egész végig csak szeretkeznek, de ennek ellenére kameráink előtt mégis arra kérte aráját, hogy tanítsa meg őt b.szni! 

Benkő Dániel azóta a föld felett lebeg, mióta az RTL Klub segítségével megtalálta az igazit. "Ezer nőt lehet hajtani, de az ember életében el kell jönnie annak a pillanatnak, amikor egy nőben is meg kell találnia az ezerféleséget!" - meséli a tabutv.hu riporterének a pucérkodó lantművész, aki nemrég egy valóságshow keretein belül találta meg feleségét.

"Amikor együtt vagyunk, akkor reggeltől estig dugunk ezerrel. A szeretkezés része a szex, és ez a mi esetünkben úgy működik, hogy minden porcikánk részt vesz benne. Nemrég mondtam neki, hogy Andikám, taníts már meg engem b.szni. Azt mondta: Ó, tudsz te már!" - ecseteli Benkő Dániel a Tabu Tv internetes videójában az újdonsült arája és közte lévő pikáns kapcsolatot.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x