Dévényi Tibi bácsi 63 éves!
Címlap / Showbiznisz / Dévényi Tibi bácsi 63 éves!

Dévényi Tibi bácsi 63 éves!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mr. repül a pontos labda most töltötte be hatvanharmadik életévét, és mi ez alkalommal leptük meg egy Tabu Tv-s tortával a visszatért Szülinapi Kommandó című rovatunk berkein belül. Riporterünknek mesélt vicces születésnapi ajándékairól, a saját elnevezésű úgynevezett londoni bulijáról és egy gyermekeivel kapcsolatos vágyálmáról. 

Kis szünet után újra jelentkezik Szülinapi Kommandó című rovatunk, ahol hazai hírességeket, népszerű sztárjainkat lepjük meg születésük napján. Az épp szülinapi bulijára induló Dévényi Tibi bácsit köszöntöttük fel és leptük meg egy Tabu TV-s tortával. Sok szép emléke van Tibi bácsinak a már megélt ünnepléseiről, aminek körét mi is színesítettük remélhetőleg.

"Ez a Tabu TV, ez nagyon kedves. Őszintén mondom, ezt biztosan megörökítem otthon fényképezőgéppel és belekerül az emlékkönyvembe. Tényleg nagyon aranyosak vagytok. A barátaim megleptek jópofaságokkal, ezeknek rettentően örülök. A B. Tóth Laci egyszer egy kresz táblát hozott, hatvan volt ráírva és alá, hogy ne siess." - emlékezett vissza a tabutv.hu Szülinapi Kommandóján a népszerű sztár.

"A hatvan éves szülinapom úgy esett, hogy Debrecenben a lovardában, ez azért érdekes, mert Debrecen a retró szülőháza és a szülőbölcsője. Mivel ugye az egyetemisták hozták be a retrót 4-5 évvel ezelőtt be, és amikor ott elindult a retró én oda nagyon sokat jártam. Mindig úgy jött, hogy a születésnapom az a vizsgaidőszak vége. Föl van mindig díszítve a színpad, hatvanasból kirakott lufi. Most indulok le a "londoni bulira". Úgy hívom, hogy londoni, mert a híres meccs a 6:3 volt és most a szülinapom is 6, 3 tehát hatvanhárom." - mesélte a tabutv.hu riporterének mindenki Tibi bácsija.

"Had mondjam el a nagy vágyamat! A Mátéka az 8 éves, 23 éves a Dani és, hogy egyszerre a három Dévényi a színpadon diszkózzon és mindenki a saját korosztályának a zenéjét. A kicsi a 18 évesekét, a Dani az akkori 35 évesekét és én az akkori hatvantól fölfelé korosztálynak zenélnék. Ez biztos egy óriási poén lenne, de ezt még meg kell élni. Ez egy nagy kívánságom." - osztotta meg a tabutv.hu riporterének a szülinapos műsorvezető.


 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x