Debreczeni Zita óriási vitái Dukai Reginával!
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita óriási vitái Dukai Reginával!

Debreczeni Zita óriási vitái Dukai Reginával!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A két gyönyörű modell, a Tabu Tv arcainak választott Debreczeni Zita és Dukai Regina egymás legjobb barátnői. Zita elárulta riporterünknek, hogy hatalmasakat tudnak együtt vásárolni, mindent tudnak egymásról, iszonyatosan gyerek centrikusak, de amikor mosolyszünet van köztük, a környezetük az háborús övezet. 

Debreczeni Zita rengeteget jár el együtt vásárolni barátnőjével, Dukai Reginával. Akivel, ha épp jóban van, igazán be tud indulni és hatalmasakat tudnak shoppingolni, de vajon mi történik mikor fasírtban vannak.

"Zseniálisakat tudunk veszekedni, óriásiakat tudunk veszekedni. Persze nem azt kell elképzelni, hogy kiabálunk. Hanem azért megmondjuk a másiknak a problémáinkat. Mondjuk erről szól egy barátság. Nem olyanok vagyunk, akik így magukban tartják és akkor csak gyűlik, gyűlik, gyűlik és utána nem szólunk egymáshoz vagy egyszer csak kifakad. Volt már olyan, hogy igen, nem beszéltünk egy ideig, mert úgy éreztük, hogy most akkor neki is igaza van, meg nekem is igazam van, és akkor most mind a kettőnknek igaza van. És akkor nem engedtünk, de akkor eltelik egy kis idő, hiányzunk a másiknak. Mert azért az egymásnak a mindennapjaiban benne vagyunk, úgyhogy vagy egy sms, vagy valami olyan találkát összehozunk, ami után újra tudunk találkozni, de nem hozzuk fel a témát" - mesélte a tabutv.hu riporternőjének a gyönyörű műsorvezető.

"Megbeszéljük egymás magánéleti dolgait, nagyon sok mindent. Tényleg nincsenek titkaink egymás előtt. Mind a ketten nagyon-nagyon gyerekmániások vagyunk, tehát ha egy kisbaba odakerül a közelünkbe, akkor vagy az ő ölében vagy az én ölemben van. Játszunk vele, bohóckodunk vele. Iszonyatosan nagy a gyerekszeretetünk mind a kettőnknek, de még ezt nem tudjuk, hogy kinek lesz majd hamarabb" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével az egykori kísértő modell. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4015 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x