Alec Baldwin öngyilkos akart lenni és rátámadt egy fotósra...
Címlap / Showbiznisz / Alec Baldwin öngyilkos akart lenni és rátámadt egy fotósra

Alec Baldwin öngyilkos akart lenni és rátámadt egy fotósra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Az Emmy díjas színész tegnap látszólag indokolatlanul rátámadt egy fényképészre, a szemtanúk és a rendőrök sokkoltan álltak az események előtt. Baldwin egy szálloda épületéből rohant ki és esett neki a New York Post fényképészének. A rendőrök azonnal leszedték a férfiről és visszakísérték a szállodába. 

Egy szemtanú szerint ezután a színész zaklatottan járkált fel-alá a recepció előtt és dühösen ismételgette, "Ezek az emberiség legalja!" Eközben a fotós elmondta a rendőröknek mi történt. Baldwin ellen nem indul eljárás.


A bizarr dühkitörés azután volt, miután Baldwint kórházba szállították, amikor 14 éves lánya kihívta a mentőket. A lány elmondta a diszpécsernek, hogy apja öngyilkossággal fenyegetőzik. "Elegem van, beveszem ezt a sok tablettát, véget vetek az egésznek" - mondta lánya állítása szerint a színész.

Amikor a rendőrség kiért Baldwin lakásához, azt mondta nekik, hogy altatót vett be, de nem állt szándékában véget vetni életének. Elmondta: összeszólalkozott lányával, aki anyja, Kim Basinger utasítására hívta a mentőket.


Az újságírók és fotósok már várták kint, amikor a kórházból távozni készült, sőt amikor hazaért, ajtaja előtt is várta egy fotós. Baldwin ekkor kiborult és azt üvöltötte, hogy rá hívja a rendőrséget zaklatásért.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x