Müller Attila elmenekült a világ elől!
Címlap / Showbiznisz / Müller Attila elmenekült a világ elől!

Müller Attila elmenekült a világ elől!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

A Cool Tv műsorvezetője őszintén beszélt egy régi titkáról: gyakran egyedi módon oldja meg, ha valamilyen gondja támad. Annak ellenére, hogy Müller Attila imádja a barátait és a társaságot, sokszor vágyik magányra! A színész-műsorvezető legutóbb a szilveszterkor száműzte magát három napra. Akkor a hegyeket járva és barlangokban aludva, egyedül próbálta megoldani a problémáit a szerettei és barátai nélkül. 


Rendezvénynaptár
Müller Attila az elmúlt években végig munkával töltötte a szilvesztert, idén először lett volna csak lehetősége szórakozni, de mégsem tette! "Történtek olyan dolgok, ami miatt besokalltam és teljesen eltűntem a világ elől. Fogtam magam, és három napra belevetettem magam a természetbe. Időről-időre amúgy is kell, hogy én feltöltődjek. Nekem ez nyújt megnyugvást!" - meséli a tabutv.hu riporterének Müller Attila, aki mostanában rengeteget dolgozik, és a párkapcsolatának is nemrég lett vége.

"Le lehet menni szétedzeni magát az embernek. Ez segít a feszültség levezetésében, de nekem ezt kombinálnom kell azzal, hogy a várostól távol legyek és kinn legyek a természetben" - ecseteli a Tabu Tv internetes videójában Müller Attila, aki egyedül indult neki a nagyvilágnak.

Egy hálózsákkal, egy sátorral és némi konzervvel vágott neki a feszültség levezető túrájának a műsorvezető, és a szilvesztert is magányosan töltötte. "Csak én meg a gondjaim mentünk. Napi 20-25 kilométert tettem meg, és a Budapest környéki hegyekben bandukoltam. Ahol éppen rám tört az éjszaka, ott aludtam. Hol egy barlangban, hol egy sziklaperemen voltam! Maga a szilveszter este is érdekes volt, mert Budaörs mellett egy sziklamélyedésben voltam épp. Az éjfél pillanatában teljesen egyedül, ezt pont átélni, az nagyon különös élmény volt!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Müller Attila, aki ilyenkor tud csak igazán szembenézni a démonjaival.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x