Hajdú Péterre nem haragszik az ATV!
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péterre nem haragszik az ATV!

Hajdú Péterre nem haragszik az ATV!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-30

Frizbi Hajdú Péterrel néven indult új műsora a bulvár királyának, aki most az internetes sztártévének beszél az első műsor sikereiről, és arról, hogy a másik kenyéradója, az ATV mit szól ahhoz, hogy a TV2-höz igazolt. A múlt heti műsor nézettségét egyébként az RTL és a TV2 is másképp értékelte, de Hajdú szerint tényleg ők nyertek, és ezzel leigázták a tíz éve töretlen sikerrel képernyőn futó Heti Hetest. A többi pedig ma este kiderül! 

"Nem tudom, hogy az RTL mit és hogy számolt. Ők azt próbálták bebizonyítani, hogy mivel a Heti Hetes korábban kezdődött, mi pedig később, abban az időszakban, amikor egyszerre futott a műsor, akkor őket nézték többen. Azt gondolom, hogy az a legtisztább, ha az AGB eredményeit vesszük figyelembe, ahol az jött ki, hogy Heti Hetes 30%, Frizbi Hajdú Péterrel 32%!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, akivel a ma este adásba kerülő műsor felvételén beszélgettünk.

Hajdúnak azonban nem csak a TV2-n, hanem az ATV-n is van egy műsora, a NévShowR. "A TV2 nagyon rugalmas volt. Ők azt akarták, hogy készítsek itt egy bulvár tematikájú, szórakoztató műsort. A kéréseimet figyelembe vették, mindent amit kértem, alám tettek. Azt gondolom, hogy egy kis csatornán akkor sem tud olyan nézettséget generálni, mint a két nagy kereskedelmi tévén!" - ecseteli a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter.

"Vannak prioritások az életemben, és ezt tudomásul kell venni. Az ATV meg akarta tartani a NévShowR-t velem, és kérték, hogy próbáljak meg mindent elérni annak érdekében, hogy ott is képernyőn maradhassak, és a TV2 korrekt volt, és engedélyezte. Ha választani kellene, akkor természetesen a TV2-őt választanám!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Péter, aki ma este másodszorra jelentkezik majd a Frizbi Hajdú Péterrel c. műsorával. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x