Facér sztárok szingli partin kerestek párt maguknak!
Címlap / Showbiznisz / Facér sztárok szingli partin kerestek párt maguknak!

Facér sztárok szingli partin kerestek párt maguknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A Valentin napi hétvége keretén belül a Jam Pub és a Party City egy fergeteges szingli partit rendezett. A bulin részt vettek hazánk facér sztárjai is: Király Viktor, SP, Brasch Bence, Viva Ben, Danny Blue, Müller Attila, Mc Dc, Lakatos Krisztián. Erdőhegyi Brigitta és Aryee Claudia (Tücsi) pedig a gyengébbik nemet képviselte.  

A buli hangulatáról a Bársony Bálint, Némó és Gitano vezette Star Jam Session gondoskodott Somló Tamással és Zsolával kiegészülve. A koncert közben pár dal erejéig beszállt a közös zenélésbe Müller Attila és Király Viktor is. Médiatörténeti pillanat volt, mikor Király Viktor, MC DC és Lakatos Krisztián egyszerre állt a színpadon.


A sztároknak háromféle szalag közül kellett a rájuk legjobban illőt kiválasztani és feltűzni.

(A zöld szalag: bármire nyitott vagyok, ismerkedni jöttem, a sárga: meggyőzhető vagyok ismerkedés terén, a piros: foglalt vagyok, nem ismerkedem) A sztárok mind a sárga szalag mellett döntöttek és büszkén viselték kitűzőjüket.


Az este folyamán többen is az ismerkedés mezejére léptek, SP az egykori Miss Afro Hungary győztesével, Tücsivel flörtölt, míg Király Viktor hosszú ideig Erdőhegyi Brigittával beszélgetett.

Az örök trió SP, Viva Ben és Brasch Bence a párkeresés nehézségei helyett, leginkább egymást és környezetüket szórakoztatták. Müller Attila sem a csajozást választotta, hanem a legnagyobb szerelmét, a zenét. Lelkesen muzsikált együtt a színpadon Bársony Bálinttal és Somló Tamással.


A szingli partin mindenki nagyon jól érezte magát, de tudomásunk szerint, a sztárok pár nélkül távoztak az estről. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x