Tabáni István nem olvas magáról!
Címlap / Showbiznisz / Tabáni István nem olvas magáról!

Tabáni István nem olvas magáról!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A Csillag Születik győztesének élete egyre mozgalmasabb. Tabáni Istvánt a legkülönbözőbb fórumokon keresik fel rajongói, na meg persze a bulvár magazinok újságírói. Az aranytorkú énekes lassan kezdi megszokni a körülötte lévő nyüzsgést, csak egyetlen dolog fáj neki: sokszor nem az igazat írják meg róla. Talán ezért, talán a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, hogy nem olvassa el a róla készült cikkeket, és a vele készült interjúkat. 

Ma már sokkal könnyebben megtalálják az emberek rajongásuk tárgyát. Rengeteg interjú készül a sztárokkal, amiket bárhol visszakereshetünk, de akad olyan is, akinek ez nem elég, és saját maga akarja kérdezni a kedvencét. "Hogy az ember tudjon mindenkivel foglalkozni, és hogy megfelelően válaszoljon a kérdésekre, az nagyon nehéz és sok időbe telik. Az iwiw-en fenn vagyok, de azt is rég néztem már meg. Nem is tudom, hogy azokat a leveleket hogyan fogom majd megválaszolni, mert rengeteg van. Szinte már be is telt a postaládám, annyira sok van!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tabáni István, akinek a Csillag Születik ideje alatt másodpercenként jöttek a levelek.

"Nagyon sok hír kering a világhálón, meg az újságok is leközölnek velem kapcsolatban dolgokat. Igazából a családom kíséri ezt figyelemmel, én már nem is veszek tudomást róluk, csak ha néha-néha a fülembe jut egy-két hír!" - ecseteli a Tabu Tv internetes videójában Tabáni István.

Az énekes azt is belátja, hogy nem minden újságíró azt írja le, amit mond. Azt mondja, hogy ezért sokkal inkább élvezi a videós riportokat, az olyanokat, mint ez. "Mindig napvilágot látnak olyan újságcikkek, amik nem felelnek meg a valóságnak. Ennek ellenére aki engem ismer, és tudja, hogy milyen vagyok, az nem dől be ezeknek a cikkeknek. Amikor most is így készítünk interjút, ezeket jobban szeretem, mert ilyenkor tényleg az van, amit mondok. Ez hitelesebb számomra, mint egy írott szöveg!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2415 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x