Kovács Kati: Kegyetlenek a tehetségkutatók!
Címlap / Showbiznisz / Kovács Kati: Kegyetlenek a tehetségkutatók!

Kovács Kati: Kegyetlenek a tehetségkutatók!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lépten-nyomon indulnak tehetségkutató műsorok a különféle kereskedelmi csatornákon, ahol minden alkalommal több tucatnyi fiatal tehetséget ismerhet meg az ország. Azonban, mint mindennek, ennek is vannak árnyoldalai. Kovács Kati már ikonnak számít a zenei világban, így joggal mondhatja, hogy szerinte mindez kegyetlenség a fiatalokkal szemben, hiszen később egymással kell majd véres harcokat folytatniuk. Az énekesnő azt is elárulta, hogy amikor legelőször egy ilyen műsorban meghallotta a saját dalát más szájából, akkor teljesen megrémült, és nagyon rosszul esett neki! 

Kovács Kati a NévShowR forgatásán a tabutv.hu-nak elárulta, hogy Ő nem teljesen pozitívan áll a sorra induló tévés tehetségkutatókhoz, sőt! "Amikor először meghallottam, hogy elénekli más a dalomat, akkor megrémültem és rosszul esett. Ez körülbelül olyan, mintha elvennék a szellemi kincseidet! Ha azt mondanám, hogy boldog voltam, akkor hazudnék!" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki annak viszont örül, hogy a fiatalokon keresztül tovább él a szerzeménye.

"Gondolkodtam azon, hogy nagyon jó azoknak, akik elindulhatnak ezeken a versenyeken. Egészen addig jó, amíg feltűnnek, és esetleg sikert érnek el. Utána ugyanúgy meg kell nekik küzdeni minden másodpercért, sőt sokkal jobban kell küzdeniük. Most ért véget decemberben egy tehetségkutató verseny, és már hirdetik a következőt. Nagyon-nagyon nehéz dolguk lesz nekik, hiszen az azonos korosztályú énekeseknek mindig meg kell küzdeniük egymással, akár tudtukon kívül is! Miután ilyen sűrűn vannak ezek a versenyek, rendkívül nehéz helyzetbe hozza őket a televízió" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kovács Kati, aki szerint a csatornák részéről kegyetlenség, amit csinálnak!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x