Andrew Lloyd Webber vásárolhatja meg az Abbey Road-i stúdiókat...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Andrew Lloyd Webber vásárolhatja meg az Abbey Road-i stúdiókat

Andrew Lloyd Webber vásárolhatja meg az Abbey Road-i stúdiókat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Andrew Lloyd Webber komolyan érdeklődik az Abbey Road-i stúdiók megvásárlása iránt, a zeneszerző szerint ugyanis létfontosságú a brit zeneipar jövője szempontjából, hogy megmentsék az intézményt, amely a Beatles révén vált híressé. 

 

Rendezvénynaptár
A Guardian internetes oldalán pénteken megjelent írás emlékeztet arra, hogy a Beatles mellett Andrew Lloyd Webber szerzeményeinek jelentős részét is az Abbey Roadon vették fel.

A világhírű komponista és impresszárió szóvivője felidézte, hogy Andrew Lloyd Webber először 1967-ben, Time Rice-szal közösen készített felvételeket az Abbey Roadon.


"A három nagy stúdióval rendelkező Abbey Road felszereltsége kiváló, s Andrew talán mindenki másnál több zenészt vitt oda lemezt készíteni, mert az intézmény nagyzenekari produkciók rögzítésére is alkalmas" - mondta a szóvivő.

Lloyd Webber azután lépett a potenciális vásárlók körébe, hogy a pénzszűkébe került EMI bejelentette, megválna a stúdióktól. Korábban, anélkül, hogy konkrét vételi szándékát jelezte volna, Paul McCartney kecsegtetett megoldással. Óvatos érdeklődést mutatott a nemzeti emlékhelyek gondozásával foglalkozó National Trust is, amely már a magáénak tudhatja azt a két házat, amelyben McCartney, illetve John Lennon felnőtt.


A kormányzat ígéretet tett arra, hogy soronkívüliséget biztosít a stúdiónak helyet adó 19. századi épület műemlékké nyilvánítását szorgalmazó javaslatnak.

 
 
[ 1105 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x