Lang Györgyi hisz a gyógyulásában!
Címlap / Showbiznisz / Lang Györgyi hisz a gyógyulásában!

Lang Györgyi hisz a gyógyulásában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

A Pa-Dö-Dö énekesének betegsége még 25 éve kezdődött, de csak mostanra romlott így el a helyzet. Lang Györgyi önbizalommal és sugárzó örömmel tele, kerekesszékben nyilatkozott az internetes sztártévének betegségéről, a szklerózis multiplexről, amit Ő csak szklerának becézget. A kórt a mai orvostudomány nem tudja gyógyítani, viszont Györgyi hisz abban, hogy természetgyógyászok segítségével még rendbe jöhet. 

"Olyan rémisztően hangzik, hogy szklerózis multplex, ezért én csak szklerának hívom. Szerintem a pozitív hozzáállás egy fél gyógyulás. Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy mi lesz velem, és hogy úr isten, ez egy halálos betegség!" - meséli a tabutv.hu riporterének Lang Györgyi, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk.

Lang Györgyi a mai napig meglepően életvidám, és játékos hangulatú, amit talán annak is köszönhet, hogy nagyon sokan mellette állnak a mindennapokban. "A zenekar, a táncosok, a vokálosok, a Mari, anyukám, apukám. Mindenki mellettem áll! Az orvosok szerint ez a betegség jelenleg nem gyógyítható, de a természetgyógyászok mást mondanak, és én is mást mondok" - ecseteli a tabutv.hu-nak betegségét a Pa-Dö-Dö énekese.

"Az ember nem tud jól járni és egyensúlyproblémái vannak. Ezek jelentkeznek nálam. Ennek ellenére nem volt koncert, amit lemondtunk volna, és a napjaim is úgy telnek, mint előtte. Annyi a különbség, hogy nem úgy megyek ki a lakásból, vagy az autóba, mint eddig, hanem valaki kitol!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lang Györgyi, akinek két állandó segítsége is van, aki majdnem a nap 24 órájában mellette állnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1993 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x