Király Viktor máris újra csajozik
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor máris újra csajozik

Király Viktor máris újra csajozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az aranytorkú Megasztáros lebukott! Az internetes sztártévé egy szingli buli hevében csípte meg Király Viktort, aki kikotyogta: nem csak bulizni, hanem csajozni is szeretne majd este. Ez ezért érdekes, mert bár még csak nem rég ért véget a kapcsolata volt kedvesével, azóta többször is együtt látták őket. De akkor most mi a helyzet Viktorral csajtéren? 

Király Viktor még soha életében nem volt szingli bulin, de rögtön balszerencsés módon végződött a kalandja: a Tabu Tv riportere egyből rátalált. "Ez a fajta buli nekem nagyon új!" - kezdi az interjút Viktor, akin sárga szalag jelezte, hogy nem zárkózik el semmi elől. "Ha akarok majd beszélgetni egy lánnyal, akkor oda fogok menni. Miért ne csajozzak? Egyébként, ha eldöntöm, hogy barátnő lesz, akkor én vagyok az utolsó ember, aki félrelép!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Király Viktor, aki nemrég szakított kedvesével, Laurával.

"Múltkor találkoztunk Laurával, lejött a fellépésemre. Nagyon kedves volt, köszöntem neki, beszélgettünk egy pár sort, de körülbelül ennyi volt. Nem utáljuk egymást, de nem találkozunk!" - meséli a tabutv.hu videójában Király Viktor, aki tapasztalatai alapján úgy gondolja, hogy egy szakítás után nem lehet már barátság férfi és nő közt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1927 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x