Paudits Béla a halálra készül
Címlap / Showbiznisz / Paudits Béla a halálra készül

Paudits Béla a halálra készül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A színész gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenved, ezért úgy látja, hogy már nincs túl sok értelme az életének. Volt, hogy begyógyszerezte magát, nemrég épp akasztásra készült, és most újabb baljós eset történt: Paudits Béla megírta a harmadik, végleges végrendeletét. Béla a Frizbi Hajdú Péterrel c. műsorban vallott őszintén a történtekről! 

"Az egészségem egy olyan állapotba került, hogy gyógyíthatatlan. Mindent csináltak velem, de megállapították, hogy az ötből a negyedik fázisban vagyok, így csak csodálhatom, hogy megyek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Paudits Béla, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén beszélgettünk.

Béla most épp harmadik végrendeletét írta meg, hiszen eljutott odáig, hogy teljesen kilátástalannak látja a helyzetét. "Úgy éreztem, hogy azért mégsem hagyom itt a lakásom és a vagyonom. Teljesen természetes dolog, hogy leírom azt, hogy kié lesz, és letétbe helyezem. Megpróbálkoztam öngyilkossággal. Ez egy reménytelen és kilátástalan helyzet, hiszen most nem azt tudom csinálni, amit én akarok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Paudits Béla.

"Jött egy teliholdas nap, és gondolkodtam, hogy hogyan is lesz tovább. Kicsit ittam, aztán ami volt a házban, azt bedobtam. Utána jött a kutyám, és úgy elkezdett üvölteni, hogy... Ő mentett meg!" - ecseteli a tabutv.hu riporterének a túlélés pillanatait Paudits.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2917 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x