Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni
Címlap / Showbiznisz / Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni

Davis, a Nite Force DJ New Yorkban fog fellépni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

A New York-i Pachában fog játszani a Rise FM DJ csapat legfiatalabb tagja! 

Az előző hétvégén debütáló Nite Force DJ csapat egyik tagja, Davis a New York-i Pacha klubtól kapott meghívást egy vendégszereplés erejéig. A Rise FM jóvoltából a Pacha klub vezetőségének volt alkalma a DJ alkotásait meghallgatni, amelyek olyannyira megtetszettek nekik, hogy másnap megérkezett a meghívólevél a fellépéssel kapcsolatban.

A Nite Rise elnevezésű önnáló produkció, minden nap szerepeltet világhírű producereket, DJ-ket műsorában, illetve több külföldi rádió show is rendszeresen bejelentkezik a rádió hullámhosszán. Legutóbb Roger Sanchez ajánlotta fel műsorát közvetítésre.


A Rise FM egyre nagyobb elismerttségre tesz szert külföldön is, amelynek köszönhetően már a New York-i Pacha klubbal is kapcsolatban áll. A Nite Force lemezlovasok alkotásait meghallgatva, a klub vezetői ki is választották Davist egy kiemelkedő eseményen való fellépésre. A méltán híres klubban ma David Guetta lép fel, pénteken pedig, Davis képviseli Magyarország színeit a "Toolroom Knights NYC" éjszakák egy éves születésnapi ünnepségén.

Davis már 5 éves korában is vonzódott a zenéhez, ekkor elkezdett zongorázni, ezért is válhatott a rendkívül karizmatikus egyéniségből, egy kiváló DJ. A Nite Force tagjaként sem hazudtolja meg önmagát, hiszen ő a csapat legfiatalabb lemezlovasa, akinek tehetségét már New Yorkban is elismerik.

2089 kilóméterrel távolabb, márciusban, egy másik Nite Force DJ tehetség, Nikola is képviseltetni fogja magát egy nagyszabású rendezvényen.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x