Óriási tömeg, sztárok a Szinglik éjszakája díszbemutatóján...
Címlap / Showbiznisz / Óriási tömeg, sztárok a Szinglik éjszakája díszbemutatóján

Óriási tömeg, sztárok a Szinglik éjszakája díszbemutatóján

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-09

Már a premier előtti vetítésen óriási érdeklődés övezte a Szinglik éjszakája című új Sas Tamás filmet, amelyre több mint ezerháromszáz vendég fogadta el a meghívást. A film csütörtöktől látható országosan a mozikban. 

Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be kíváncsian a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselői.

Mindenki türelmetlenül várta Sas Tamás legújabb alkotását a négy szinglivel, Hámori Gabriella, Szávai Viktória, Nagy Ilona és Gallusz Nikolett főszereplésével.


A mozi közben többször hangosan felnevetett a közönség, majd a film végén jókedvűen vonult át a VIP party helyszínére, ahol különféle ínyencségekből szemezgethettek, miközben a színpadon megjelent a teljes alkotói gárda - leszámítva azokat a szereplőket, akik színházi elfoglaltságuk okán nem tudtak jelen lenni, így Kolovratnik Krisztián, aki többek bánatára nem érkezett meg.

A négy szingli lány tökéletes külsővel állt a színpadra, ahogy Karácsonyi Zoltán, Gyuriska János, Hevér Gábor, Seress Zoltán, Matt Devere is kellő eleganciával vonultak a közönség elé. A producerek, Cirkó József és Dér Tamás, valamint a rendező Sas Tamás hangos taps kíséretében utoljára csatlakozott a népes stábhoz, majd együtt hajoltak meg a nagyérdemű előtt.


A profi pókerjátékost alakító Korda Györgyöt nemcsak a fotósok örökítették meg a színpadon, felesége, Klárika egy kis fényképezőgéppel eredt a nyomába.

Az este második felében Nagy Adrienn fiatal tehetség adta elő a főcímdalt, majd gyönyörű modellek léptek színpadra elegáns ruhákban.

Az éjszakába nyúló party-n a két mesterfodrász, Hajas László és Zsidró Tamás feleségeikkel, Pintér Tibor színész kollégájával, Ben, a VIVA Tv műsorvezetője, a Jóban Rosszban szereplői, Demcsák Zsuzsa, Varga Győző és Papp Feri az Irigy hónaljmirigyből, Tóth Vera, SP és sokan mások közösen szórakoztak.

A film szereplői közül a lányok, kiváltképpen Hámori Gabriella és Sárközi-Nagy Ilona, akik egyébként nemcsak a filmben, hanem a való életben is nagyon jó barátnők, egész este együtt mulattak. Scherer Péter Nemzeti Színházbéli elfoglaltsága miatt csak a party végére érkezett, de nem bánta meg, mert egy nagyon jó hangulatú rendezvénybe csöppent. Szinte alig akart eloszlani a tömeg az Aréna Pláza mozija elől. Pintér Tibor jókedvűen távozott a helyről, mondván, nagyon jól szórakozott.

A kíváncsi közönség február 25-től láthatja a mozikban a Szinglik éjszakáját.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x