Szikora Robi hasonmását keresi!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szikora Robi hasonmását keresi!

Szikora Robi hasonmását keresi!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Szikora Robiról film készül. Szerinte semmivel sem kellett kiegészíteni a forgatókönyvet az íróknak, hiszen megannyi fantasztikus sztori történt eddigi életében. Várhatóan a jövő évi filmszemlén mutatják majd be, és figyelem, még keresik Robi hasonmását! 

 

Rendezvénynaptár
Szikora Robi életébe kukkanthatunk be a Hungária végétől az R-GO első sikereiig terjedő intervallumban. Pályája csúcsát idézik fel, fantasztikus sztorikkal. "Meg kell hozzá öregedni, sok sikeres dalt kell hozzá írni, sok sikeres zenekarban kell részt venni, vagy ha a te zenekarod az se rossz. És akkor csinálnak rólad egy jó kis nyári filmet. Nem tudom, szerintem jó lesz, ahogy így a forgatókönyvet olvasgatom" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a készülő film alapjául szolgáló címszereplő, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy életmű készüljön rólunk.

"Én nem szeretném, hogy attól legyen valamilyen, hogy kiderül valami. Az életem egy nyitott könyv volt 30 éve az emberek előtt és nem volt benne botrány. Harminc éve házas vagyok. Ettől függetlenül szépek a lányok, szeretem őket, tehát ez is egy botrány. De nem attól jó egy film, hogy jól megmondják, vagy fú olyan kiderül, hogy a Blikk megírja. Én ezt nem szeretem. Van éppen elég fantasztikus sztori az ember életében, amit az élet hoz és nem kell kitalálni, tudod" - mesélte a tabutv.hu riporterének az énekes, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel c. műsor felvételén beszélgettünk.

"A film az a Hungária vége, a Hotel Mentol megjelenése és az R-GO első sikerei között játszódik. És ott, abban a fél évben pokol és mennyország, minden volt. A következő filmszemlén lesz bemutatva. Nyáron kezdődnek a forgatások és keresünk egy hasonmás Szikora Róbertet, aki el tudja játszani - hívta fel a Tabu Tv nézőinek a figyelmét a legendás énekes. "Egy huszonvalahány éves srácról szól ez a film. Arról a Szikora Róbertről, aki a Hungáriában legenda volt és csinált gyorsan a rock ’n roll helyett egy csikidám-ot. És ez érdekli az embereket, hogy akkor mik történtek. Sok izgalmas dolog volt, amit a fiatalok nem tudnak. Erről szól a film" - ecsetelte Mr. csikidám a tabutv.hu sztárvideójában.
 
 
[ 1842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x