LL Junior celeb barátnőre vágyik!
Címlap / Showbiznisz / LL Junior celeb barátnőre vágyik!

LL Junior celeb barátnőre vágyik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

LL Junior úgy érzi, hogy itt az ideje megkomolyodni és gyereket vállalni. Csak egy apró, icipici probléma van ezzel: nincs kivel. Több magyar sztárral - köztük a Tabu Tv riporterét is bevonva - arra jutott, hogy celeb barátnő illene mellé, aki megérti a sok elfoglaltsággal járó hajcihőt. Csak a híres barátnőkkel az a baj, hogy nagyon féltékenyek mikor más nőknek ad puszit a rapper. Két celeb megfér egy csárdában? És vajon megtalálja az igazit Junior? 

LL Junior keresi a nagy őt! Nagyon nehéz neki, mint ismert énekesnek. Már mindenhol megnézte, még a női mosdó környékén is ólálkodott, de semmi. "Keresem folyamatosan az igazit, illetve keresek 1 éjszakára. Viccen kívül, készülünk a fellépésre, egy csomóan vagyunk itt táncosok. Mondhatnám azt, hogy ez olyan felvétel, mint sok többi táncos felvétel, hogy sokan vagyunk, várjuk és izgulunk, de azért imádom mellesleg még ezeket az eseményeket, mert rengeteg olyan celeb lény van, akikkel nagyon ritkán találkozik az ember, csak eme nemes rendezvényeken" - mesélte a tabutv.hu riporterének a szabad szájú rapper.

"A legfontosabb dolognak tartom azt, hogy ha valaki nagyon sikeres a karrierjében, megtalálhassa a magánéletében is azt a harmóniát. Próbáljuk megfejteni az igazi nőnek a titkát, hogy milyen lehet egy előadóművész fiú mellé egy lány. 29. életévemet töltöttem be pár héttel ezelőtt. Tök jó, ott volt a szülinapomon a Dukai Regina és a Caramel is, egy csomóan eljöttek, egy tök jó kis buli volt. És pont erről beszélgettünk, hogy már ideje egy kicsit megkomolyodni és valami családot alapítani, tudod így a korban. Nekem nem ketyeg a biológiai órám, csak nem akarok hatvan évesen a tíz éves fiammal menni az iskolába" - ecsetelte a Tabu Tv sztárvideójában LL Junior.

"Én azt választanám, hogy két celeb és titokban, hogy ne tudjon róla senki. Mert ha már olyan típus vagy, hogy megérkezel egy partira és csíz, mosolyog, és előadod a nagy komolyt. Közben pedig egy nagy féltékenységi dráma van, mert a nők mindig drámáznak, mindig féltékenyek a lányok. Közben meg bírna ölni a szemével, hogy miért puszilom meg azt a nőt, vagy amazt a nőt. Akkor kamu lenne az egész. Úgyhogy lehet, hogy titokban kéne tartani az egészet" - gondolkodott hangosan kameránk előtt az egykori Fekete Vonat frontembere a tabutv.hu sztárvideójában.

LL Juniorról, és a Házibuli Attilával c. tévéműsor többi fellépőjével készült riportjainkat nem csak az interneten, hanem a Hálózat Televízióra kapcsolva is megnézhetik, minden szombaton 21:00-tól!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x