Komár László csak fenyegetőzött a veréssel!
Címlap / Showbiznisz / Komár László csak fenyegetőzött a veréssel!

Komár László csak fenyegetőzött a veréssel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nagy a botrány Komár László háza táján. Az énekes épp válik, a felesége pedig újabb és újabb vádakkal keseríti meg az életét. A nő szerint Komár megverte őt, de az énekes állítja: ez nem igaz.  

Annyit azonban elismert, hogy sokszor elkapta őt a harci hév, szóban veréssel fenyegette a kedvesét, de sohasem bántotta. Komár László napjai most is a válás körül forognak: rendőrök jártak nála, elmeorvosi vizsgálaton vett részt, újságírók kérdéseire válaszol, és megpróbálja rendezni a magánéletét. A zenész biztos abban, hogy hamarosan új párt talál majd magának!

"Nem csak arról szól a fáma, hogy elhagy a feleségem, aki 31 évvel fiatalabb nálam. Itt most nem a korkülönbség a lényeg, mert azért ott még nem tartok, hogy nem tudnék helyezni egy másikat mellette, hanem az eljárás és a viselkedés. Gyanítok dolgokat, amik nem helyénvalók, de egy dolog egészen biztos: a fő szempont az, hogy nem tudunk egymással élni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Komár László, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk.

A zenészt az elmúlt hetekben rengeteg támadás érte a válásával kapcsolatosan, de mégsem kell elhinnünk mindent. "Provokálva voltam, és erre ugye ugrik az ember. Én egy elég vehemens pali vagyok, és szeretem, ha az én akaratom érvényesül. Rendőrség, meg ki lettem téve a gyalázatnak azzal, hogy különböző vádak élnek. Ezeket el is követtem, de csak szóban: tettlegességről szó sincs!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Komár László.

"A későbbiekben voltak durvább szóváltások is, de most már elég volt! Nem túl nagy dicsőség nekem sem, de hogyha elkapja az embert a harctéri idegbaj, akkor azért nyomom neki rendesen. Az, hogy megittam egy-két sört, az még nem befolyásolta azt, hogy agyonverem, vagy belevágom a baltát" - ecseteli válásának körülményeit Komár Laci, aki a tabutv.hu videójában azt is elárulta, hogy nemrég elmeorvosi vizsgálaton is átesett!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x