Sokkoló botrány a Jackson-családban
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sokkoló botrány a Jackson-családban

Sokkoló botrány a Jackson-családban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Az encinoi Jackson-villában élő egyik 13 éves gyerek egy online rendelt sokkolóval támadt Michael Jackson fiára, Blanketre. A Los Angeles megyei gyermekvédelmi hatóság megkezdte kétnaposra tervezett helyszíni vizsgálatát.  

A TMZ.com bulvár portál értesülései szerint Jermaine Jackson (ő a pop néhai királyának egyik testvére) 13 éves fia, Jaafar rendelte a kisméretű, de nagy erejű sokkolót.

A sokkolóval a villa második emeletén játszott: megpróbálta sokkolni vele a többieket, köztük Blanketet. A veszélyes berendezést ténylegesen használták is. A házban dolgozó biztonsági őrök először nem is tudták mire vélni a fura zajokat, majd elvették a sokkolót a gyerekektől.


A Los Angeles megyei gyermekvédelmi hatóság emberei kikérdezik a gyerekeket, a családtagokat és az alkalmazottakat az incidensről.

A család közleménye szerint az egész incidens csak pár percig tartott, Jaafar két hete rendelte a sokkolót, amit saját fürdőszobájában bontott ki és egy papírlapon próbált ki, mielőtt a zajra érkező biztonsági őrök elkobozták. A TMZ.com értesülései ennek ellentmondanak, sőt egyes alkalmazottak arról beszélnek, hogy nem is egy, hanem két sokkoló volt a gyerekeknél.
 
 
 
[ 2494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x