Az ex-Barátok Köztös Hári Richárd fejbe vágta a kolléganőjét!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Az ex-Barátok Köztös Hári Richárd fejbe vágta a kolléganőjét!

Az ex-Barátok Köztös Hári Richárd fejbe vágta a kolléganőjét!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Hári Richárdról, a Barátok Közt egykor népszerű Botondjáról rég hallhattunk. Míg Botond szerepe szerint Kanadába utazott a Mátyás király térről, a való életben Ricsi az éjszakában dolgozik, mint mixer. Mi is egy szórakozóhelyen, munka közben kaptuk lencsevégre a még mindig lányok kedvencének számító, hivatást váltó fiút. 

 

Rendezvénynaptár
Hári Richárdot mostanra máshol kell keresnünk esténként. Ha látni szeretnénk, akkor ki kell kelnünk a tévé előtti fotelünkből és bulikba kell járnunk, ahol ha szerencsések vagyunk, az egykori Barátok Közt sztár kever koktélt nekünk. "Ez egy régi hobbi, meg most már félig munkába is átcsapott a dolog és ma éppen egy jó kis buli kerekedett, úgyhogy ki kell szolgálni a vendégeket. Gyakorlatilag a munka az hétvégén lendül fel, úgyhogy ez ilyen péntek-szombati mulatság szokott lenni, hébe-hóba csütörtök is. De mellette sok minden mást megkövetel ez a fajta munka. Én járok emellett egy flair tanfolyamra, amikor az ember így dobál" - osztotta meg új hobbi-munkájának részleteit a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Richárd.

"A dobálás közben még nem történt meg, de volt már olyan, hogy szegény kolleganőmet, fejbe vágtam egy üveg viszkivel. Nagy pörgés volt és pont, amikor fordultam meg, szegény pont belement. Sajnáltam, mert csak állt és nézett, de ezek előfordulnak. Néha az ember nagyon pörög, nagy a munka akkor ez megtörténik" - magyarázta a Tabu Tv gyönyörű riporterének a kínos történetet új szakmájában az egykori Barátok Közt sztár.

"A színészkedés maga, az most egy picit pihen, de ezt sem felejtettük el. Az is egy hobbi, mondhatnám. Addig jó, amíg az embernek a munkája a hobbija. Szeretnék még abban is majd érvényesülni, még akár filmekben vagy külföldön, de ezt majd hozza a jövő, hogy mi lesz. Soha nem tervezek előre, soha nem tudni, hogy mit hoz a jövő. Ezek közhelyek, de tényleg így van, bármi lehet" - ecsetelte a tabutv.hu sztárvideójában az egykor még sorozatbeli partnerét, Tildát ölelgető srác.
 
 
[ 3907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x