Marót Viki gyereket akar?
Címlap / Showbiznisz / Marót Viki gyereket akar?

Marót Viki gyereket akar?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Marót Viki már három éve él boldog házasságban, így jogos a kérdés, hogy mikor szeretnének babát? A Nova Kultúrzenekar énekesnője elárulta, hogy bármikor becsúszhat a baba. Viki az egyik fellépése után elárulta, hogy szerinte Ő sokkal inkább felnőtt már a feladathoz, mint a párja. Egyébként egyenlőre nem tervezik a gyereket, de bármikor becsúszhat, és ezt Viki egyáltalán nem bánná. 

"Bármikor jöhet, de nem görcsöltünk rá, meg nem tervezzük. Benne van pakliban, tehát bármikor lehet baba! Szerintem én komolyabb vagyok, mint az Ádám annak ellenére, hogy ilyen dilinyósan nézek ki. Én azért már tényleg megkomolyodtam, de Ő azért annyira nem!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Nova Kultúrzenekar énekesnője, akivel öltözőjében beszélgettünk a családalapításról.

Viki nem szeretne semmi olyat rákényszeríteni a párjára, amit nem akar. "Nem szeretném ezzel magamhoz láncolni, vagy egy gyereket, mint eszközt felhasználni. Ezt semmiképp sem, szóval amikor Ő elég érettnek érzi magát, akkor bármikor mehet a dolog. Nem tudom, hogy Ő mennyire készült fel rá, de én abszolút!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Marót Viki.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x